PKN
  » Activiteiten » Ontmoeten 
De Ontmoeting Nunspeet
Ontmoeten Ontmoeten
Inleiding
Het spreekt vanzelf dat De Ontmoeting ook de plek is voor sociale activiteiten waaraan iedereen die dat wil kan deelnemen. U hoeft beslist geen lid van De Ontmoeting te zijn!
 

Ontmoeten op de voeten
Ongeveer één keer in de zes weken maken we op zaterdagmorgen een wandeling van 7 tot 10 km in een gebied niet al te ver van Nunspeet. De route is iedere keer anders en wordt door één van ons van te voren uitgestippeld. Over het algemeen vertrekken we, na een kopje koffie, vanuit de Ontmoeting, per auto naar het startpunt. Vaak bestaat de groep uit ca 15 deelnemers die na een gezonde en mooie tocht  nog wat napraten op een terrasje of  weer helemaal bijkomen met een warme kop chocomel. De organisator voor een bepaalde wandeldatum nodigt per email een min of meer vaste groep uit om deel te nemen en vertelt daarbij nuttige details omtrent tijd, plaats en route. U bent van harte welkom mee te gaan.
Voor meer informatie mail naar:


 


Verhalen op de pedalen
Onder deze slogan fietsen we samen. Voor een aantal mensen is het een leuke invulling van de zondagmiddag. En wie weet ontstaan er spontaan groepjes die vaker met elkaar willen fietsen. Van april t/m september houden we onze fietstocht altijd op de laatste zondagmiddag van de maand. Bij regen of twijfelachtig weer gaan de tochten niet door. We fietsen voor ons plezier!
Voor meer informatie mail naar:


Ontmoetingsdiner
Het ontmoetingsdiner is een plezierige mogelijkheid om elkaar te spreken en beter te leren kennen tijdens een ontspannen en gezellige maaltijd. Op de eerste dinsdag van de maand bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom in De Ontmoeting. Kosten: € 6,00 p.p., inclusief 1 drankje. Aanmelden vooraf is gewenst, uiterlijk de zondag ervoor.
Voor meer informatie en aanmelden mail naar:

 

Ontmoetingsborrel
Even gezellig bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.  Regelmatig op vrijdag van 17.00 uur tot 19.00 uur in De Ontmoeting. Iedereen is van harte welkom. 
Voor meer informatie mail naar:
terug
 
 
 
 

Bezinning


Onze samenleving wordt steeds individualistischer en hectischer. De tijd vlíegt voorbij. Waar en wanneer heb je nog eens even de gelegenheid...
Lees meer
 
Verdieping
Wij zoeken met elkaar naar wat er werkelijk toe doet, naar wat verwondert, verrijkt en uitdaagt. Kortom, naar wat ons leven zin geeft.
Daartoe organiseren we een aantal activiteiten...
Lees meer
 
Ontmoeten
Het spreekt vanzelf dat De Ontmoeting ook de plek is voor sociale activiteiten waaraan iedereen die dat wil kan deelnemen...
Lees meer
 
Mens en maatschappij
De Ontmoeting vindt het belangrijk dat het in de kerk niet alleen draait om de eigen leden...
Lees meer

 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.