PKN
  » Organisatie » Kerkenraad » Kerkrentmeesters 
De Ontmoeting Nunspeet
Kerkrentmeesters Kerkrentmeesters
Het College van Kerkrentmeesters, dat onderdeel is van de kerkenraad, zorgt voor het scheppen en onderhouden van de materiële en financiële voorwaarden voor het gemeenteleven.
Ook onderhoud van gebouwen, inventaris en installaties hoort daarbij. Kort gezegd; alles wat niet onder pastoraat of diaconaat valt, hoort bij de taken van de kerkrentmeesters.
Ieder jaar is er in januari de ‘Aktie kerkbalans’ waarbij aan alle leden van De Ontmoeting gevraagd wordt om een financiële toezegging voor het komende jaar. Uit deze bijdragen moet alle materiële en personele kosten betaald worden. Ook wordt er in de vieringen gecollecteerd voor het werk van de gemeente.

Actie Kerkbalans 2019

zaterdag 19 januari t/m zaterdag 2 februari

 
terug
 
 
 
 

Bezinning


Onze samenleving wordt steeds individualistischer en hectischer. De tijd vlíegt voorbij. Waar en wanneer heb je nog eens even de gelegenheid...
Lees meer
 
Verdieping
Wij zoeken met elkaar naar wat er werkelijk toe doet, naar wat verwondert, verrijkt en uitdaagt. Kortom, naar wat ons leven zin geeft.
Daartoe organiseren we een aantal activiteiten...
Lees meer
 
Ontmoeten
Het spreekt vanzelf dat De Ontmoeting ook de plek is voor sociale activiteiten waaraan iedereen die dat wil kan deelnemen...
Lees meer
 
Mens en maatschappij
De Ontmoeting vindt het belangrijk dat het in de kerk niet alleen draait om de eigen leden...
Lees meer

 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.