Kerkdiensten

PKN De Ontmoeting Nunspeet
  • 16 dec - 30 dec
  • 06 jan - 27 jan
  • 03 feb - 24 feb
  • 03 mrt - 24 mrt
  • 31 mrt - 21 apr
  • 28 apr - 19 mei
  • 26 mei - 26 mei

Wekelijks is er op zondag, tenzij anders vermeld, om 10.00 uur in ons
kerkelijk centrum een kerkdienst.

Arthur Briëtstraat 38, 8072 GZ Nunspeet
In de diensten gaan afwisselend de eigen of een gastpredikant voor.
Ringleiding aanwezig.

Kerkradio / Kerk-TV

U kunt de kerkdiensten volgen via de betreffende link en deze diensten zijn tot een jaar na datum op te vragen. De orde van dienst die bij de betreffende uitzending hoort staat ook op deze site, u kunt deze bekijken en/of uitprinten. Op de dagen dat de dienst in de St.Franciscus-kerk gehouden wordt, is er geen uitzending.

De kerkenraad van de Ontmoeting is zich er van bewust dat niet iedereen graag herkenbaar in (uitgezonden) beeld komt. Er is dus een protocol vastgesteld om de wijze van in beeld brengen te regelen. Desgewenst kunt u deze tekst via deze link downloaden.

Vervoer

Voor wie minder goed in staat is om zelfstandig naar de kerk te komen, is er de mogelijkheid om opgehaald te worden. U kunt zich hiervoor opgeven bij:
Ans Kranenburg Tel. 0341–262045, ajzandvliet@gmail.com. Deze service wordt uitgevoerd door vrijwilligers uit onze gemeente. Mocht u zich wel hebben aangemeld maar onverwacht toch niet kunnen komen, geef dit dan zo snel mogelijk door aan de betrokken gemeenteleden.

Kinderen in de kerk

Kinderen die aanwezig zijn tijdens de kerkdiensten, kunnen kleuren aan de kleurtafel in de kerk.

CNS-diensten

Gezien het feit dat de Ontmoeting geen kinderen in basisschoolleeftijd omvat, worden er geen CNS-diensten meer gehouden.

De Ontmoeting Nunspeet

onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland.
PKN logo