PKN
  » Home 
De Ontmoeting Nunspeet
Blog 10 (Ben) Blog 10 (Ben)
                 Voor vorige blogs zie downloads

Vrijheid
In 2020 vieren we in ons land 75 jaar bevrijding. Ook de kerken doen hier op allelei manieren aan mee. Eén van de iniatieven is het Groot Bevrijdingskoor.
Er wordt een groot projectkoor gevormd waaraan mensen van alle leeftijden mee kunnen doen. Er worden liederen ingestudeerd die vanzelfsprekend met vrede en bevrijding te maken hebben. De repetities vinden 1 per maand plaats en starten in januri 2020.  Wie zich tijdig aanmeldt (www.bevrijdingskoor.nl) ontvangt muziek en oefenbestanden om zich thuis voor te bereiden. In Nunspeet wordt er gerepeteerd op de dinsdagen 21 januari, 18 februari en 24 maart in de Driestwegkerk. Steeds van 19.45-21.45 uur onder leiding van Rik Gerritsen uit Apeldoorn.
De concerten vinden plaats in tal van mooie kerken zoals de Bovenkerk in Kampen.
Voor meer informatie: 0f 0525-655 453
terug
 
 
 
 

Bezinning


Onze samenleving wordt steeds individualistischer en hectischer. De tijd vlíegt voorbij. Waar en wanneer heb je nog eens even de gelegenheid...
Lees meer
 
Verdieping
Wij zoeken met elkaar naar wat er werkelijk toe doet, naar wat verwondert, verrijkt en uitdaagt. Kortom, naar wat ons leven zin geeft.
Daartoe organiseren we een aantal activiteiten...
Lees meer
 
Ontmoeten
Het spreekt vanzelf dat De Ontmoeting ook de plek is voor sociale activiteiten waaraan iedereen die dat wil kan deelnemen...
Lees meer
 
Mens en maatschappij
De Ontmoeting vindt het belangrijk dat het in de kerk niet alleen draait om de eigen leden...
Lees meer

 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.